Kövesd a legfrissebb ingatlanokat!


blog_fb_like_1.png

 

Ismerőseim olvasták

      

Mennyit ér az ingatlanom?

Legolvasottabb témák

ingatlannet_logo_plain_20090312.png

Az ingatlan környékének utcanézete

2009.09.23. 10:13 Zamorano

Az újítások hosszú sorában a következő az ingatlanok környékének utcanézete. Ez a funkció a térképes bejelöléssel ellátott ingatlanoknál jelenik meg alapértelmezetten, de természetesen a funkció kikapcsolható.

A környék utcanézete segíthet az érdeklődőnek kialakítania a megfelelő képet az ingatlanról, mennyire tetszik neki a környék, hiszen ezek a tényezők is nagyban befolyásolják az ingatlan értékét, kívánatosságát. Ezáltal az Ingatlannet.hu új szolgáltatása időt takarít meg a közvetítőknek és a vevőknek, ebből következően pénzt is.

Az utcanézetbe nagyíthatunk is, a jobb alsó sarokban taláható nyilak segítségével pedig a térképen haladhatunk a megfelelő irányokba és ott is megnézethetjük a környéket.

A környék utcanézete a megújult ingatlan adatlapon hangsúlyos helyet foglal el, hogy minél jobb képet tudjanak az érdeklődők kialakítani az ingatlanról. Az utcanézet, a térképes bejelölés, minél több kép feltöltése és a részletesen kitöltött jellemzés könnyebbé és gyorsabbá teheti az ingatlan eladását bárki számára. Gondoljunk csak bele, mennyivel szívesebben nézzük végig annak az ingatlannak az adatlapját, amely minden, számunkra hasznos információval rendelkezik...

Az utcanézet funkcióért köszönet a Norc csapatának. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.