Kövesd a legfrissebb ingatlanokat!


blog_fb_like_1.png

 

Ismerőseim olvasták

      

Mennyit ér az ingatlanom?

Legolvasottabb témák

ingatlannet_logo_plain_20090312.png

22000 ingatlan a térképen

2007.05.10. 21:13 gcsapo

A térképes bejelölési lehetőséget idén év elején indítottuk, azóta nagyjából 8000 ingatlant jelöltek be. A Google folyamatosan fejleszti a térkép rendszerét a Google Maps-et, amit a fejlesztők számára is elérhetővé tettek, mi is ezt a rendszert használjuk. Az induláskor csak úgy tudtuk megjeleníteni a térképen az ingatlanokat, ha a hirdetés feladásakor bejelölik a térképen, viszont a legutolsó térkép adat frissítéssel együtt lehetségessé vált a címek visszakeresése is. Ezt kihasználva megkerestük az eddig feltöltött ingatlanokra is a térképen a pozícióját, így összesen 22 ezer ingatlant tudunk megjeleníteni. A térképen jól látszik, hogy sok a vidéki ingatlan, és azok is jól körülhatárolható területeken koncentrálódnak.

Technikai részletek:
Az alábbi képen 22132 ingatlan (marker) található (marker manager nélkül), csak Firefox-al és Opera-val sikerült problémamentesen megjeleníteni de ezekkel is beletelt több mint 5 percbe. Az IE nyomban hibát jelzett. A zoom és a mozgatás sehol nem működött (több perces várakozás nélkül).

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.